Selamat Datang di CDC-UNIKOM

Website CDC online ini didedikasikan untuk semua mahasiswa UNIKOM yang telah lulus atau akan segera lulus. Kami menyediakan informasi yang cepat, dan up-to-date untuk Anda semua.

Website CDC online ini akan terus dilakukan pengembangan untuk membantu menyiapkan lulusan sesuai dengan kompetensi yang diperlukan di dunia kerja, mengetahui penyerapan, proses, dan posisi lulusan dalam dunia kerja sehingga terus mampu membantu program pemerintah dalam rangka memetakan dan menyelaraskan kebutuhan dunia kerja dengan pendidikan tinggi di Indonesia.

CAREER DEVELOPMENT CENTER UNIKOM (CDC-UNIKOM) di bangun sesuai dengan Visi UNIKOM terdepan dibidang Teknologi Informasi & Komputer, berwawasan Global dan menjadi pusat Unggulan dibidang ilmu pengetahuan Teknologi dan seni yang mendukung pembangunan nasional serta berorientasi pada kepentingan masyarakat, bangsa dan Negara.

Welcome to CDC-UNIKOM

This online CDC website is dedicated to all UNIKOM students who have graduated or will soon graduate. We provide fast, up-to-date information for all of you.

This online CDC website will continue to be developed to help prepare graduates according to the competencies needed in the world of work, to understand the absorption, process and position of graduates in the world of work so that they continue to be able to assist government programs in mapping and aligning the needs of the world of work with higher education in the world. Indonesia.

CAREER DEVELOPMENT CENTER UNIKOM (CDC-UNIKOM) was built in accordance with UNIKOM's vision of being leading in the field of Information & Computer Technology, having a global perspective and becoming a center of excellence in the field of science, technology and arts that supports national development and is oriented towards the interests of society, nation and state.